Óvodapedagógusok

Badár Györgyi – óvodapedagógus

Iskolai végzettség: pedagógiai főiskola, felsőfokú népi játék és kismesterség szakoktató – fazekas szak

Akkreditált képzések:

  • másképpen fejlődő gyerekek óvodai nevelése
  • tehetséggondozás, kreativitás fejlesztése
  • gyermeknevelők Gordon tréningje – megoldás központú, pozitív kommunikáció a személyes gondoskodást végzők munkájában

Az a legfontosabb számomra, hogy a hozzám járó gyermekek előbb iskolásként, majd felnőttként is boldog, kiegyensúlyozott – az óvodás éveikre jó érzéssel visszaemlékező – emberek legyenek. A csoportomban nyugodt, szeretetteljes, családias a légkör, ebben az ösztönző környezetben a gyerekeket gondolkodásra, a megoldások önálló megkeresésére buzdítom, miközben játékosan szerezhetnek tapasztalatot és új ismereteket.
Szeretek itt dolgozni, mert kibontakoztathatom kreativitásomat.

Bognárné Lakatos Krisztina – óvodapedagógus

Iskolai végzettség: Főiskola, óvodai gyógy testnevelő szakvizsgás képzés (2009) Közoktatás vezető szakvizsga (2016) Gordon Instruktori képzés (2017)

Azért szeretek itt dolgozni, mert 2010 óta tanúja lehetek az Alapítvány óvodamegvalósulásának, fejlődésének. Büszkeséggel tölt el, hogy óvodánk szakmai munkáját több szinten is elismerik, ami azt bizonyítja, hogy kollégáimmal együtt jó munkát végzünk, jó úton haladunk a kitűzött céljaink felé.

Kristóf Kitti – óvodapedagógus

Iskolai végzettség: Óvodapedagógusi főiskola

Gyermekkorom óta gyerekekkel szeretnék foglalkozni. A bölcsődés illetve óvodás korosztály áll hozzám a legközelebb.
Szeretek itt dolgozni, mert sok fiatal pályakezdő kolléganőm van, akikkel nagyon jó hangulatban telnek a hétköznapok, a régebb óta pályán lévő kolléganőktől pedig nagyon sokat tudok tanulni. Szeretem az óvoda családias hangulatát, mindenki ismer mindenkit, és a vezetőség is rendkívül segítőkész, kedves.

Pocsai Judit – óvodapedagógus

Iskolai végzettség: Óvodapedagógiai főiskola, Óvoda-iskola átmenet, Gordon Tréning

Óvónőnek készültem középiskolás korom óta, mert fontosnak tartom, hogy a világban legyenek olyan emberek, akik segítik a gyermekeknek a fejlődését.
Szeretek itt dolgozni, mert a gyerekek csodálatossá teszik minden napomat, illetve folyamatosan fejlődhetek szakmai munkám során.

Polgár Attiláné Kriszti – óvodapedagógus, óvodavezető, POK szaktanácsadó

Iskolai végzettségek: Óvodapedagógusi főiskola, fejlesztő pedagógus szakvizsga, közoktatás-vezetői szakvizsga

 

Óvodavezetőként fontosnak tartom, hogy az Alapítvány kuratóriumával közösen kialakított nevelési elveket hitelesen közvetítésem pedagógustársaimnak, illetve törekszem a szervezeti kultúra, az intézményen belüli kommunikáció és csapatépítés fejlesztésére is.

Számomra fontos minden gyermek az életkorának, személyiségének, egyéniségének megfelelő törődést, figyelmet, egyéni fejlesztést kapjon a csoportomban. Az iskoláskort elérve magabiztosan, félelmek nélkül üljenek be az iskolapadba.
A Pedagógiai Oktató Központ szaktanácsadójaként feladatom a pedagógusok szakmai módszertani fejlődésének segítése, támogatása.
Szeretek itt dolgozni, mert egy innovatív, vidám, összetartó csapat tagja lehetek.

Somlai Flóra – óvodapedagógus

Iskolai végzettség: Óvodapedagógusi főiskola, Gordon,

Nagyon szeretek gyerekekkel foglalkozni, fontosnak tartom, hogy a jövő nemzedéke megfelelő nevelésben és bánásmódban részesüljön. Igyekszem őket ebben a szellemben nevelni, formálni, az életre felkészíteni.
Szeretek itt dolgozni, mert a kollégák mind emberileg, mind szakmailag nagyon segítőkészek, tapasztaltak, harmonikus légkörben tudunk együtt dolgozni, a gyerekekkel foglalkozni.

Tóth Edina – óvodapedagógus

Iskolai végzettség: Óvodapedagógusi főiskola

„A gyermeket tiszteletben kell fogadni, szeretetben kell nevelni és szabadságban kell elbocsátani.” /Rudolf Steiner/
Célom a pályám során, hogy a gyermekeket, az óvodában, szeretetteljes elfogadó légkör vegye körül, ahová minden reggel mosolyogva érkeznek.
Szeretek itt dolgozni, mert szeretem a gyerekeket és a kollégáimat, olyanok vagyunk, mint egy nagy család.

Pedagógiai munkát segítő munkatársak

Keresztes Eszter – pedagógiai asszisztens

Végzettség: érettségi

Szeretek itt dolgozni, mert egy fiatalos, családias, lendületes csapat tagja lehetek, ami úgy gondolom, hogy a mai gyermekeknek elengedhetetlen feltétel az egészséges, kiegyensúlyozott gyermekkor megteremtéséhez.

Dunai Gyöngyi – nevelést segítő dajka

Iskolai végzettség: OKJ. Dajka, Gyógypedagógiai asszisztens

Már gyerekkoromban is szívesen segítettem, vagy gondoskodtam azokról a gyerekekről, akiknek szüksége volt rá. Szeretek velük lenni, mert ők még őszinték és tiszták.
Azért dolgozom itt, mert úgy látom, minden maximálisan a gyerekekért van, sok dolgozó
elhívatott a munkája iránt.

Juhos Imréné – nevelést segítő dajka

Iskolai végzettség: szakiskola, OKJ. Dajka

Szakmai elhivatottságom a gyermekek iránti szeretet és gondoskodás. Célom, hogy a csoport életében aktívan rész vegyek és az óvónők munkáját mindenben segítsem ezzel támogatva a gyerekek nevelését.
Szeretek itt dolgozni, mert nagyon jó a kollektíva, családias légkörű munkahely, imádom a gyerekeket és az óvoda közel van az otthonomhoz is.

Németh Mónika – nevelést segítő dajka

Iskolai végzettség: Okj Dajka

Szeretek gyerekek között lenni. Fontosnak tartom, hogy munkámmal hozzájáruljak a Csodavilág Óvoda mindennapjaihoz. Szeretek itt dolgozni, mert családias légkörben dolgozhatom.

Somogyi Péter Nándorné (Hajdu Szilvia) – pedagógiai asszisztens

Iskolai végzettség: érettségi

Szeretek a gyerekek között lenni, segíteni őket és az óvodapedagógusokat. Szeretek itt dolgozni, mert jó a közösségi szellem az óvodában.

Tóth K. Betti – óvodatitkár

Iskolai végzettség: érettségi

Fontosnak érzem, hogy olyan feladatot végezzek, amellyel hozzájárulok egy csapat működéséhez. Alapvető hozzáállásom, hogy munkámban pontos, megbízható és eredményes legyek.
Szeretek a Csodavilág Óvodában dolgozni, mert itt lehetőségem van kreatívan gondolkodni, rendszereket kitalálni, és csapathoz tartozni.